За Нас

За Нас

Консултантска компания, която предоставя високо професионални административни и офис. Мисията е създаване на бизнес център от ново поколение за клиентите си, като им помага да управляват своите административни и офис процеси с качествени услуги, основани на високи професионални стандарти и етика.

Основна цел е да изгради дългосрочни бизнес взаимоотношения с клиентите си, основани на лоялност и доверие чрез предоставяне на гъвкави и иновативни решения, базирани на добри практики и индивидуален подход. Отличава се със своя индивидуален подход .

ВИ ОФИС спазва най-високите международни стандарти за качество на професионалните услуги. Предлагаме лесно и бързо организиране на фирмен Виртуален Офис. Гарантирана абсолютна конфидециалност на фирмената Ви кореспонденция. Паркоместа. В близост до офиса има свободни места за паркиране, което ще облекчи Вашето и това на клиентите Ви идване, което гарантира спокоен престой в офиса по време на бизнес срещи и презентации.

Предоставяме възможност на всеки малък и среден бизнес да изгради разпознаваема бизнес визия. Да гарантира сигурността на своята кореспонденция. Да защити своите правни и бизнес интереси.